Ukratko O Nama

Štamparija VNV-Print vam nudi različite usluge štampe. U zavisnosti od toga šta želite da odštampate (namena proizvoda, vrsta materijala od koga je izradjen, oblik...) ponudićemo vam najbolje rešenje u sito,tampon,digitalnoj ili laserskoj tehnici.

U okviru štamparije VNV-Print nalazi se poseban deo za pripremu za štampu, tako da naši klijenti mogu “na jednom mestu” kvalitetno i brzo doći do željenog grafičkog rešenja za njihov proizvod i do gotovog grafičkog proizvoda.

Nudimo vam i izradu svih vrsta promo materija sa ponudom od preko 4000 artikala! Našu ponudu možete pogledati u odeljku Promo Box!

VNV Logo

šta radimo

Sito Štampa

U oblasti sito štampe prioritet dajemo pružanju sluge štampe na tekstilu ali savakako možemo vam izaći u susret i kada su drugi materijali u pitanju. Po principu "sve na jednom mestu" našim klijentima pružama idejna, dizajnerska i tehnicka rešenja kako bi došli do finalnog proizvoda koji je konkurentan na tržištu.

Štampa velikih formata

Štampa velikog formata pdrazumeva štampanje na svim vrstama folija za spoljnu i unutrašnju upotrbu. Štampanje postera, bilborda, brendiranje izloga kao i kompletnog lokala, brendiranje vozila, nalepnice, stampa na slikarskom platnu kao i štampa tapeta i jos puno toga...

Web aplikacije

NOVO! U mogućnosti smo da vam ponudimo izradu vaše web prentacije ili aplikacije. U tehničkom smislu zadovoljavamo sve najnovije standarde koji podrazumevaju fluidne sajtove koji se isto prikazuju na svim urdjajima! Nudimo i izradu namenskih CMS sistema koji su prilagođen baš vašim potrebama i još puno toga. U izradi koristimo HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL i sve to povezano u oblik BootStap-a.


kako radimo

Dugogodišnje iskustvo i stalno usavršavanje nas je dovelo do visokog kvaliteta štampe i do velikog broja naših stalnih klijenata. Zadovoljstvo i poverenje naših klijenata dovoljno govori o načinu našeg rada, našim veštinama i iskustvu.

Konstantno se trudimo da postignemo očekivanja i zahteva u pogledu kvaliteta, cena i rokova pre svega a potom i stila rada i inovacija. U prvom planu nam je usluga sito štampe tekstila koju radimo u jednjoj ili više boja, u koloru ili separaciji.