Kategorije

Plotovanje

Štampa velikih formata podrazumeva štampu za unutrašnju (indoor) i spoljašnju(outdoor) upotrebu. Prednost "velikog formata" je zapravo to što ne postoje ograničenja formata/veličine štampe! Štampamo na pvc foliji, papiru, ceradi, canvasu(platnu), tapetama,a sve u zavisnosti od potrebe klijenta, tehničkih i atmosverskih uslova.


Materijali i primena
  1. PVC folije, samolepljive, mat ili sjajne, providne ili neprovidne, koriste se uglavnom u reklamne svrhe, odnosno oblepljivanje reklamnih tabli, izloga, panoa, brendiranje vozila itd., kao i za štampu nalepnica pravilnih i nepravilnih oblika. Uglavnom za spoljnu namenu jer su otporne na vremenske prilike.
  2. Papir (samolepljivi ili bez lepka)- od 80 g/m2 - 250 g/m2, mat ili sjajni. Koristi se najčešće za štampu CAD i GIS crteža, postera, plakata i svih materijala koji su za prikazivanje u zatvorenom prostoru.
  3. PVC cerada, sa nitnama za privezivanje. Koristi se za reklamne poruke na mestima gde je zgodno da se zategne cerada. Uglavnom za spoljnu namenu jer je otporna na vremenske prilike.
  4. Cnavas (slikarsko platno) se koristi za reprodukcije umetničkih dela ali i naravno za razne druge namene.
  5. Mesh ili perforirana (rupičasta) cerada, koristi se najčešće pri brendiranju velikih fasadnih displeja izloženih udarima vetra i promaje. Često na fasadama zgrada i većih objekata. Odlikuje je velika propusna moć vazduha zbog rupičaste strukture.Takođe ne zatvara pogled kroz prozore objekta i ne blokira dnevnu svetlost.
  6. One-Way Vision ili perforirana (rupičasta folija). Koristi se isključivo za brendiranje staklenih površina. To mogu biti: izlozi, prozori, staklena vrata ili zadnje staklo na automobilima, pikapovima ili kombijima. Zbog sitnih rupica koje poseduje, iznutra se vidi sve napolju dok kada se gleda od spolja vidi se samo odštampana reklama. Koristi se i kada klijent ima želju da izbrendira izlog, a da sačuva spoljno prirodno osvetljenje.
Primeri štampe

Bilbordi

Bilbordi se, u zavisnosti od potreba klijenata, mogu štampati na običnom bule-back papiru (za kraće vremenske periode) ili na pvc foliji (za duže vremenske periode). Format/veličina naravno nema ograničenja.


Pored štampe možemo Vam obezbediti i postavljanje štampe na sam bilbord.

Primeri štampe bilborda

Auto grafika

Brendiranje vozila ili auto grafika se može raditi sa delimičnom ili potpunom štampom, presvlačenjem folijom bez štampe ili postavljanjem sečenih motiva. Moguć je rad sa bilo kojom vrstom vozila bilo da su putnička, teretna ili sportska. Dizajn tj. izgled grafike možete sami napraviti ili mi možemo Vašu ideju pretvoriti u grafiku ili vam dati naše idejno rešenje.


Prednosti

Kada je u pitanju komercijalno brendiranje prednosti su u tome što svoju firmu reklamirate gde god da ste i to 24 časa dnevno.

Ako je u pitanju privatno vozilo onda uvek možete biti originalni, posebni i jedinstveni.

Materijali

Za auto grafiku se koriste folije specijalno izradjene za tu namenu. Dok se u drugim slučajevima koriste monomerne i polimerne folije za auto grafiku se koriste livene folije poznate kao CAST folije.

Posedujemo veliku paletu boja CAST folija koje takođe mogu biti u mat i sjaj varijanti kao i specijalne reljefne folije kao što su carbon, brušeni aluminijum i slično... Takođje je moguće i postavljanje specijalne transparentne zaštitne folije koja je namenjena za zaštitu automobila od oštećenja izazvanih peskom, kamenčićima i slično.

Primeri auto grafike

Roll-Up setovi

Roll-Up baner je prenosivi, lako montažni panel sa mehanizmom za izvlačenje/uvlačenje. Napravljen je od aluminijuma tako da je veoma lak za transport i montažu. Roll-Up je jako dobro ulaganje iz razloga što se reklamna poruka vrlo lako menja, tako da jednom kupljen roll-up možete koristiti godinama.


Roll-Up baneri su namenjeni za unutrašnju upotrebu jer nisu otporni na spoljašnje atmosverske uslove. Mogu se postavljati pojedinačno ili grupno gde više roll-upova može prezentovati jednu reklamnu poruku.

Primeri Roll-Up banera

Brendiranje

Ukoliko imate novi lokal ili želite da promenite izgled postojećeg slobodno nam se obratite da napravimo najbolje rešenje za Vas. Naš tim može uraditi sve što je potrebno u tom smislu, od dizajna preko pripreme i štampe do postavljanja iste. U zavisnosti od potreba mogu se primenjivati razni materijali i tehnike kako bi se dobio najbolji rezultat i učinio Vas prepoznatljivim. Možemo brendirati izloge, a i celokupne lokale...


Materijali

  1. PVC folija je samolepljiva i može biti u mat ili sjaj varijanti, u više debljina i kvaliteta, providna, flurescentna, specijalna silver/gold, translucentne, peskarene... PVC folije se mogu lepiti na table, panoe, zidove, metal, staklo, gotovo na sve površine uz primenu raznih tehnika lepljenja...
  2. PVC cerada, najčešće se koristi za spoljnu upotrebu na mestima gde je pogodno zatezanje. Takve cerade se rade sa nitnama i zatežu se na nosač pomoću pvc kanapa. Takodje, postoje razne debljine i kvaliteti cerade u zavisnosti od potreba klijenata.
  3. Perforirana folija ili One-Way Vision je folija sa rupicama koja obezbeđuje providnost u jednom smeru, gde se iznutra vidi napolje, a spolja se vidi štampana površina po Vašem izboru. Stavlja se na izloge, prozore i druge staklene površine gde želite da postignete vidljivost u jednom smeru za štampu u drugom. Zbog rupica perforirana folija obezbeđuje prodiranje spoljašnje svetlosti u prostoriju tako da zbog njene upotrebe nije potrebno postavljati dodatno osvetljenje.
  4. Perforirana cerada ili Mesh, se koristi isključivo za spoljnu upotrebu kod velikih površina koje su izložene udarima vetra. Rupice na perforiranoj ceradi obezbeđuju dovoljan protok vazduha prilikom udara vetra, tako da se ne deformišu i ne pucaju.

Na platnu (Canvas)

Slikarsko platno ili kanvas, nekada dostupno jako malom broju ljudi. Zahvaljući današnjoj tehnologiji i pristupačnim cenama taj prestižni materijal je dostupan svima. Pored toga što svoje fotografije možete dobiti zategnute na blind ram, možemo ih štampati i u obliku tapeta.
Ukoliko nemate svoj motiv tj. sliku možete se obratiti nama, mi ćemo se potruditi da odgovorimo na Vaš zahtev i obezbedimo motiv po Vašoj želji.


Foto Tapete

Promenite izgled Vašeg stana ili poslovnog prostora. Sami ili uz našu pomoć možete u potpunosti dati pečat Vašem poslovnom ili stambenom prostoru.

U našem asortimanu imamo više vrsta reljefa tapeta kao što su: koža, brušeni zid, slikarsko platno, španski zid i još puno toga. Takođe, tapete mogu biti standardne i samolepljive. Prednost je lakši i brži rad, jer imaju 3 puta veću širinu od standardnih tapeta, a štampa se podešava prema potrebama spojeva.

Motiv za štampu može biti po Vašo želji. Možete štampati fotografije ili motive koji se ponavljaju kao što je slučaj kod standardnih tapeta.